Jahodovo-čokoládový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,31 g |
Tuky | 234,11 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 296,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Jak připravit lahodný jahodový koktejl. Osvěžující nápoj nám přijde k chuti během letních dnů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový řez s jahodami čokoládový řez čokoládové řezy s jahodama čokoládové řezy s jahodami cokoladovy s jahodama jahodovo čokoládový řez kaše ze solamylu a mouky banánovo čokoládové řezy kaše solamyl na krém
Suroviny: žloutek, cukr krystal, mouka polohrubá, olej, kakao, bílek, cukr, mléko, mouka hladká, solamyl, máslo, čokoláda hořká, jahody
Jahodovo-čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noDW
0 názorů