Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

3. 3. 2010 12:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 411 kJ / 337 kcal
Bílkoviny10,07 g
Tuky2,40 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy65,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud se vám nechce smažit rohlíky a vařit kroupy, je možné je vynechat.

Kodoš kášo / žebrácká kaše/ se vaří na Jižním slovensku, kde žije maďarská menšina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2010 21:54

:-O:yes::yes:

Jana82 Jana82

21. 4. 2010 21:38

To dělala moje babička na Slovensku a zase bych to ráda ochutnala, tak se musím někde poptat po v. krvi
:-p

srettka

3. 3. 2010 16:35

jejda, z té krve mi vstávají vlasy na hlavě, ale proti gustu...

spagetka spagetka

3. 3. 2010 16:22

U nás se kdysi taky takto dělala, ale už jsem ji neviděla ani nepamatuju :-*:-S:-p:yes:

jan.alois jan.alois

3. 3. 2010 13:25

Bábi v Kamenici ji kupuju

Bibinka Bibinka

3. 3. 2010 13:15

V Jindřichově Hradci je také Rabit, ale nikdy jsem si nevšimla, že by tam byla krev-musím se tam lépe rozhlédnout a zeptat. Krev jsem nedělala ani nepamatuji a máme jí rádi jako mozeček.
Dávám boda:yes:

jan.alois jan.alois

3. 3. 2010 13:08

Jestli je u vás obchod kde prodávají maso ze soukromé porážky tak se to dá domluvit. Já kupuji krev opravdu v Rabitu za cca 16 Kč. litr. Firma se ofi jmenuje Rabit Trhový Štěpánov a pordávají krev z jatek Maso Český Brod.:-D:-p

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

3. 3. 2010 13:08

Je to vynikajúca pochúťka z domácich zabíjačiek. Odporúčam vyskúšať. Letí bodík.:-p:-!:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 3. 2010 12:58

U nás není možné koupit krev a tak jednou za čas dělám,že kupuji prejt a se zelím a bramborem je to ňamka:-pA když chceme zabijačkovou polévku/prdelačka/,tak jí udělám z prejtu a nebo jelítka.;-):-KDávám bod:yes:

zizala zizala

3. 3. 2010 12:36

Jj, u nás doma se vždycky pekla, štědře pokapaná sádlem. A k tomu ty brambory a zelí ze sudu :-p:-p Kde ty doby jsou? :-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rabit trhový štěpánov vepřová krev pecivo veprova krev smažená vepřová krev vepřová krev prodej smažená krev pecena krev pecena veprova krev smazena krev na cibulce vepřová krev recept vepřová krev recepty kde koupit vepřovou krev recepty z krve rabit trhový štěpánov prodejny zpracování vepřové krve veprova krev pecena prodej vepřové krve prodejny rabit rabit maso maso rabit

Suroviny: rohlík, kroupy, cibule, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté, kmín mletý, majoránka

TopRecepty.cz

Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lR76