Restovaný patizon
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Patizon většinou obalujeme jako řízek, ale zbyly mi čtyři kousky, tak jsem je jen osolila, nechala vypotit, pokapala česnekovým olejem a orestovala na pánvi. Můžeme ho také péci na plechu s pečícím papírem, pokapaný olejem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2016 22:05
Jana Remkova: Jani, jen jsem to zkusila, jak to bude chutnat a bylo to chuťově lepší než smažené, ale musí se ten patizon něčím potřít,ochutit díky
6. 11. 2016 21:12
popoluska340: no, zkus, ale nevím, chuť bude jiná
6. 11. 2016 17:25
Ja som nezohnala patozon.spravim s cuketou,aj ked to nebude ono.
6. 11. 2016 15:58
Jo, vlastně, já se tě ptala na postup! Díky, Ivo, pokud seženu patizon, zkusím, moc se mi líbí ta barva patizonu
6. 11. 2016 13:21
6. 11. 2016 07:42
Patizon mám moc ráda, dělám z něj i zelí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: patizon recepty recepty z patizonu patizon patizon recept patizon nejlepší recepty recepty patizon recepty na patizony patizony recepty nejlepší recepty z patizonu patyzon patyzon recepty recept z patizonu recept na patizony recepty z patyzonu co z patizonu patison recept patyzon recept patizony recept recept na patizon recept patizon
Suroviny: patizon, sůl, česnek
Restovaný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wYz
6 názorů