Nádivka z cukety nebo z patisonu

lenka krasna Kuchařka: lenka krasna

Zeleninová jídla 9 názorů

Suroviny

500 kg cukety(patisonu)
1 velkou cibuli
3 špekáčky
5 vajec
1 hrnek hladké mouky nebo polohrubé mouky
1 kypřicí prášek do pečiva
100-150 dkg strouhaného sýra
6 ( i více) stroužků česneku
grilovací koření
1 hrnek oleje
sůl
pepř
pažitku
petrželku(nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu nebo patison oloupeme, na jemno nastrouháme, přidáváme postupně všechny ingredience a na vymazaný moukou vysypaný vyšší plech nalijeme těsto a upečeme.

Poznámka

Nádivka je výborná i za studena.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nádivka z cukety nebo z patisonu

  • lena lena(neregistrovaná)

    Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo :-*

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Brabloš:;-):-Dno chybička se vloudila;-)

    Odpovědět

  • Brabloš Brabloš(neregistrovaný)

    Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou

    Odpovědět

  • michsamant michsamant

    mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit :-(

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky:-p.

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Také máme moc rádi hlavně cuketu.:-*

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    je vynikajuca..fakt vyborna

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé :-p, jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony recept z patizonu nadivka z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recepty s patizony úprava patizonu patizon recept patizony recepty recept na patizon recepty patizony recepty z patyzonu recepty z cukety recept na patizony recept patizon

Zapomněl/a jsem heslo