Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš - nejlepší!

Plný talíř voňavého guláše rozhodně patří mezi jednu z neoblíbenějších českých klasik. Základem je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule. Způsobů přípravy je hned několik, ale věděli jste, že jde připravit i ve fritovacím hrnci?

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:19

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 352 kJ / 2 713 kcal
Bílkoviny242,98 g
Tuky160,66 g
Vláknina20,26 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy69,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Musím napsat, že tenhle guláš dělám ve fritovacím hrnci, který lze použít jak na smažení, tak po slití oleje i jako teflonová pečící pánev. Maminky chtěly, ať recept napíšu a myslím, že když ho uděláte normálně v hrnci na plotně, tak to bude stejná dobrůtka. My se po něm můžeme užrat!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karel V....y Karel V....y

7. 11. 2021 14:20

Recept jsem trochu pozměnil...s k masu jsem přidal Hlívu...takže je to Hlívovepřomaso guláš...:-)))...Obojí jsem prvně hodil do tlakového hrnce...a pak už dle postupu v receptu...:-)))...

casino casino

6. 11. 2021 10:23

magdalenka:
No, to vepřové mi žíly nerve, guláše jsou z lecčeho, že ;-) Já spíše cílil na ten renonc v množství masa: "1 kg hovězího masa (vepřového masa stačí jen 500 g, ...:-)

magdalenka magdalenka

6. 11. 2021 00:27

casino: upravila som to.

casino casino

5. 11. 2021 23:32

K postupu se ani nevyjadřuji..., do jisté míry je šumafuk jak to kdo dělá, že ;-)
No, co to ale znamená:
"1 kg hovězího masa (vepřového masa stačí jen 500 g, a je to taky dobrota)" :-O

martiline martiline

5. 11. 2021 21:24

Od jisté doby dělám jen tento guláš. Dřív jsem si sem tam "odskočila" k jiným receptům, ale vždy jsem se ráda vrátila k tomuto a všude ho propaguji. :-)
Nejdřív jsem ho zkusila ze zvědavosti - mám úplně stejný hrnec. Ale dnes ho dělám ve všech možných hrncích - od papiňáku až po multifunkční nebo pomalé ... Díky za recept :-) ...

radekhk radekhk

29. 10. 2021 19:40

Co je na tomhle guláši nejlepší???? To že se všechno nahází do kastrolu (friťáku)-ještě lépe snad ten kouzelný pomalý hrnec a jdu si po svém??...Tohle nemá s vařením nic společného,to už si rovnou můžu ohřát konzervu

Anna

19. 10. 2017 12:49

Opravdu moc dobry gulas:yes: urcite jsem nedelala naposledy;-)

franto

26. 9. 2016 17:49

Nemam rad paradajkovy pretlak v gulasi

Karel

24. 7. 2016 08:48

Vyzkoušejte nejdřív plátky hovězího lehce grilovat ,jen pro vůni a aby se zatáhlo.Až potom nakrájejte na kostky atd.Ahoj.

Jirka

18. 7. 2016 14:49

To nema' chybu. Nejsem kuchar, dobry:yes

jankohrasko

28. 4. 2016 14:22

rychlé na přípravu a přitom velmi chutné takové recepty mám nejraději -děkuji za recepis

jindra

29. 2. 2016 08:41

Tuti fruti, všechno se to nahází do tlakáče a vaří se to samo, jednoduché a vynikající.

gillan63 gillan63

1. 2. 2016 12:48

jitule...Vynikající gulášek ! Super záležitost ...prostě mňamka. Díky. :-K:-K

chocolate chocolate

20. 3. 2015 20:49

vybusna:Moje rec, i ja jsem cca sedm osm let zpet do jidel cpala bujon, byt Wurzl ci Rapunzel, dnes uz varim trochu jinak.

vybusna vybusna

20. 3. 2015 20:12

dubsky pavel: verim, ze za 7 rokov, ktore ubehli od vlozenia tohto receptu, autorka urobila znacny posun dopredu a upustila od dochucovadiel. Pred 10 rokmi sa takto varilo vsade...respektive skoro vsade. Az neskor, znalci zacali robit osvetu a naucili sme sa, ze sa da varit aj inak.

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš guláš recept nejlepší hovězí guláš recept guláš nejlepší vepřový guláš nejlepší hovězí guláš recept recept na gulas recepty guláš veprovy gulas nejlepší vepřový guláš recept recept na nejlepší hovězí guláš nejlepší maso na guláš vepřový guláš recept gulase jak správně uvařit hovězí guláš guláš v remosce recepty na gulaš guláš z tlačenky nejlepší recepty hovězí guláš jak správně uvařit guláš

Suroviny: maso hovězí, sádlo vepřové, česnek, cibule, protlak rajský, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš - nejlepší!

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EMk