Vývar z volské oháňky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 513 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 129,70 g |
Vláknina | 20,19 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuk seberte, až když vývar vychladne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2018 17:59
Na to, že by měl být vývar čirý, tak je hnědý Taky dávám neloupanou cibuli a zeleninu v celku, tak, jak Casino
6. 11. 2018 12:38
té vody je málo, musí se dolévat, ten litr se za tu dobu vaření vyvaří
6. 11. 2018 12:35
1974andrea:
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
6. 11. 2018 12:21
Nějak tam chybí, co s tou osmahnutou zeleninou s kořením a sherry. Přidá se ještě vařit ke kostem nebo už jenom jako vložka do hotového vývaru?
6. 11. 2018 11:17
"nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky."
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Proč budovat vyvýšené záhony? Šetří naše záda, působí esteticky a péče o ně je snadná
Další recepty
Tématické fráze: vývar neloupaná cibule polévka z volské oháňky recept
Suroviny: oháňka hovězí, olej, cibule, mrkev, celer, pórek, rajče, máslo, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, sůl, česnek, tymián, sherry
Vývar z volské oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40y1
5 názorů