Ovocné kůže
Ovocné kůže jsou zdravá dobrota, kterou si může doma připravit každý z nás. Základem je zralé ovoce. Ovoce ve formě těchto ovocných placek (kůží, pergamenů – každý jim říká jinak) si zachovává většinu svých živin i vitamínů.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2023 18:41
cathleen: ovocie v podstate kupujem, mam iba krik josty, trochu ribezli, aroniu, figovnik a hurmikaki. Na slivke su asi tri plody. Marhula zrejme umrela, nezarodila.
24. 7. 2023 15:03
magdalenka: je to skvělé, opravdu A dá se to udělat třeba z jablek, ani ty nemáš?
24. 7. 2023 11:50
cathleen: lutujem, ze nemam vela ovocia. Velmi sa mi to paci a musi to byt skvele.
24. 7. 2023 10:24
veronika_straka (moderátorka), Marie Svarcová: děkujeme za pochvalu, děvčata! Moc ráda ji vyřídím neteři, která se mnou kůže u nás dělala
24. 7. 2023 10:20
bofinka: děkuji Ano, datle (nebo rozinky apod.) rozmixovat s ovocem, dopíšu to trochu lépe
24. 7. 2023 10:19
maris: děkuji, Maruško, zkus, jistě se to povede! Tam je důležité i to pomaštění plata sušičky, před rozetřením pyré. Poprvé jsme to neudělaly, a pak nešla ovocná kůže odloupnout v plátu, ale trhala se
24. 7. 2023 09:35
Ivo - krásné. Já jsem to zkoušela před lety, kdy jsem si pořídila sušičku a moc se to nepovedlo. Když vidím ty Tvé krásné ruličky, tak tomu asi ještě dám šanci
24. 7. 2023 07:36
nádherné provedení
23. 7. 2023 22:00
Teda, Ivi, já se snad do těch kůží i vrhnu malýmu je kupuju, ale s tímhle postupem seberu odvahu a půjdu na to!
23. 7. 2023 19:42
Krasna barva a rulicky jako od kadernice
Predpokladam, kdyz pouziji na doslazeni treba datle, je mixuji spolecne s ovocem . . . .
Predpokladam, kdyz pouziji na doslazeni treba datle, je mixuji spolecne s ovocem . . . .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: jablko
Ovocné kůže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8ZoG
10 názorů