Co dnes uvařit?
U nas bude kureci polevka a zemlovka s jablky. Abychom meli neco zeleneho tak udelam spenatove smoothie.
Jinak si večer dáme grilovačku. Mám rozjetý kvásek na chlebík, tak upeču, ať máme ke klobásce a masíčku. V sobotu budou halušky s brynzou, v neděli bramborovo-topinamburová kaše, plněná sekaná vajíčkem a nějaký ten zeleninový salát.
Já moc kombinaci masa a ovoce nemusím. Ale manžel a Vendula to mají rádi, tak jsem jim chtěla udělat radost. Nakonec chutnalo i mě, fakt je to výborné .
K večeři budou hovězí hamburgry.
Včera jsem dělala ledvinky po uhersku, rcp tady z Topek, k tomu rýži s trochou šafránu😋
U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia, brambory a zeleny salat.
hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a řezy se Ti krásně povedly - hned bych ochutnala. Děkuji už předem za receptík.
Tyto rezy vsak nemaji nic spolecneho s Indiani. Dostali jmeno po meste, v kterem tam vznikly.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 9 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 3 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici
Krůtí řízky v česnekovém kožíšku
MiskaM
Hodnocení receptu je 4,8 (12×)