Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z řeřichy a ředkviček

Řeřicha je oblíbená pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Je nabitá vitamíny a minerály a s ostatní neméně výraznou zeleninou, tvoří bohatý základ této famózní polévky. Tato polévka je nejen lahodná, ale také velmi jednoduchá na přípravu,

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 11. 2015 22:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 568 kJ / 375 kcal
Bílkoviny11,51 g
Tuky6,74 g
Vláknina23,08 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 572 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy58,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

13. 11. 2015 18:39

Mňam :-p to bych si dala :yes:

nanny

13. 11. 2015 18:37

:-K:-K:-K mnam,delavam ruzne mixovane polevky ,z ruzne zeleniny,ale tahle bude urcite jamy.a take to moc pekne vypada.:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nať z ředkviček

Suroviny: řeřicha, ředkvičky, brambory, mrkev, petržel, celer, pórek, cibule, sůl, pepř mletý, kurkuma, česnek, cibule, smetana

TopRecepty.cz

Polévka z řeřichy a ředkviček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wv5z

Naposledy jste si prohlédli