Zelený boršč
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maminka pocházela z Ruska, podobně se v její rodině připravoval borčš na Velký pátek. A vařívala jej tak i později, když už měla svojí rodinu. Jako vývar jsme používali vývar z uzených žeber, obrané uzené maso se použilo do velikonoční nádivky (hlavičky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2016 15:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 17 minutami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zeleny boršč borčš ruský borčš borčš recept zelený boršč recept recept na zelený boršč zeleny ruský boršč zeleny borst spenatovy boršč špenátoví boršč jarni boršč bily jarni borsc recept zeleny boršč
Suroviny: vývar masový, cibule, česnek, zelenina kořenová, brambory, protlak špenátový, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana zakysaná
Zelený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ5K
1 názor