Zeleninový boršč

Suroviny podle jedlíků..cca 3-4

Nakrájíme si na kostičky zeleninu do kompotových misek
Mrkev
celer
petržel
kedluben
zelená paprika
červená řepa (uvařená nakrájená na kostičky)
dále 3 ks bobkový list
5 ks nové koření
1 malý rajský protlak
2 sroužky česneku
1 středně velká cibule
červená mletá paprika
olivový olej
sůl
pepř
drcený kmín

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu mimo řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalijeme půl litrem vody a dusíme téměř doměkka.

  2. Pak přidáme uvařenou řepu, nakrájenou na kostičky a dále vaříme. Nakrájíme si na kostičky cibuli a na plátky česnek. Obojí orestujeme na olivovém oleji, přidáme rajský protlak, orestujeme.

  3. Zalijeme menším množstvím vody, provaříme a vlijeme do polévky. Ještě necháme projít varem a servírujeme. Osolíme, opepříme podle chuti.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová

Komentáře k receptu Zeleninový boršč

Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova zeleninový boršč s červenou řepou recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč boršč podle mačingové zeleninový borč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty antonie mačingová boršč