Zeleninový boršč

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

podle jedlíků..cca 3-4 Dietní recepty , Redukční 9 názorů

514

Suroviny

Nakrájíme si na kostičky zeleninu do kompotových misek
Mrkev
celer
petržel
kedluben
zelená paprika
červená řepa (uvařená nakrájená na kostičky)
dále 3 ks bobkový list
5 ks nové koření
1 malý rajský protlak
2 sroužky česneku
1 středně velká cibule
červená mletá paprika
olivový olej
sůl
pepř
drcený kmín
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu mimo řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalijeme půl litrem vody a dusíme téměř doměkka.

  2. Pak přidáme uvařenou řepu, nakrájenou na kostičky a dále vaříme. Nakrájíme si na kostičky cibuli a na plátky česnek. Obojí orestujeme na olivovém oleji, přidáme rajský protlak, orestujeme.

  3. Zalijeme menším množstvím vody, provaříme a vlijeme do polévky. Ještě necháme projít varem a servírujeme. Osolíme, opepříme podle chuti.

Poznámka

Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninový boršč

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty recepty podle antonie mačingová antónia mačingová zhubněte jednou provždy recepty macingova antonie mačingová boršč

Zapomněl/a jsem heslo