Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 39 minutami
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 6 hodinami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 9 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 9 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 10 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 10 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: pszruh s hlívou ústřičnou recepty pstruh na hlívě ústřičné pstruh s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná pstruh pstruh na na hlívě ústřičné jak odebrat pater pstruh zapečeni brambory recept zapečeni brambor zapeceni brambory
Suroviny: pstruh, brambory, hlíva ústřičná, cibulka jarní, máslo, petrželka zelená, sůl, pepř, olej, kmín drcený, šťáva citronová, paprika sušená uzená
Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9p5
0 názorů