Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 668 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 16,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2017 19:40
hmm, studený podzim, tak menší zpoždění
29. 10. 2016 09:56
tak už rostou
29. 1. 2016 17:47
rehous: Tak tomuto komentáři jsem se musela zasmát,
18. 10. 2015 12:50
tak už rostou
12. 1. 2014 18:47
o měsíc později, stejné místo, stejný pařez, stejná houba, stejný recept a musím jen potvrdit, že to je hlíva ústřičná,dnes už jedla i celá rodina a taky pochválila
15. 12. 2013 16:57
Dobrá práce opravdu dobrota,
snad jen ted doufat, že ta houba kterou jsem našel v lese byla hlíva ústřičná
15. 2. 2012 13:13
Mňam, děkuji za inspiraci
17. 6. 2009 17:09
Už jsem vyzkoušela a vřele všem doporučuji!!!!
18. 5. 2009 22:31
Elizotak tady je všechno co jím já
a tak na sebe nebudu zlá a s klidným svědomím si tuhle dobrůtku uvařím
.A jelikož kombinace ingrediencí je mi víc než blízká
tak letí boďka už teď a chuťový vjem popíšu později
17. 5. 2009 23:45
Eli, zase něco pro mě, dávám bodík
17. 5. 2009 18:55
Tohle je polentová kaše, ale klidně může být rýže, brambory, kuskus... co má kdo rád .
17. 5. 2009 18:54
Elizo, jakou máš přílohu?
16. 5. 2009 22:19
Jóóó,tak to si dám říctPokrm obsahuje hlívu ústřičnou, na kterou jsem ujetá
Uložila jsem na vyzkoušení, pak budu moudřejší, ale bodík letí i tak
16. 5. 2009 22:17
Ještě k receptu: pokud budete chtít vyzkoušet, pepřem je z počátku dobré nešetřit - používám pepř čtyř barev od Kotániy - několikrát vydatně zatočím nad masem a prsty do masa dobře zatlačím. Solit maso je lepší až po zatáhnutí v horkém oleji, nepustí vodu a šťáva zůstane uvnitř (po osolení se sice v kastrole tekutina objeví, ale jen zlomek toho, co by vyteklo při předchozím nasolení...) Maso na tento způsob (i když jsem použila pouze kýtu) je dokonale šťavnaté a v kombinaci s hlívou a bez použití zahušťovacích surovin i velmi zdravé...
16. 5. 2009 21:53
Děkuji za zájem... Jendo, dík za pěkné fotky k pangasovi, s nivou je to docela dobrý tip. Těší mě, že chutnalo a hlavně, že ti můj recept byl inspirací.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Králík na kyselo s houbami
Přidáno před 4 hodinami

Ovesno-kokosové sušenky
Přidáno před 4 hodinami

Pečená zelenina s rybou
Přidáno před 10 hodinami

Muffiny s čokoládovo-avokádovým krémem
Přidáno před 11 hodinami

Pomazánka z avokáda s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami

Skleněné nudle s tofu a cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
uvařil/a veverka1953
před 49 minutami

Okurkový salát
uvařil/a Janule25
před 56 minutami

Zapečená kolínka
uvařil/a Janule25
před 1 hodinou

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
uvařil/a Lucie1001
před 1 hodinou

Lehký dietní bramborový salát
uvařil/a Petulice
před 1 hodinou

Pudinkový řez
uvařil/a jalamo
před 3 hodinami

Uzená kuřecí stehna pečená na zelenině
uvařil/a Jan Nemec
před 4 hodinami

Kuřecí maso na meruňkách
uvařil/a mafinka888
před 5 hodinami

Rajská omáčka s karbanátkem
uvařil/a Romana20
před 5 hodinami

Hospodský zelný salát
uvařil/a Mettynka
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš s hlívou hovezi maso s hlivou recepty s hlívou hovezi nudlicky maso na tymiánu jak očistit hlívu recepty hlíva ústřičná hovezi nudlicky recept hovezi maso na tymianu recept s hlívou pokrmy z hlívy ústřičné hlíva ústřičná s masem hlíva ústřičná recepty polentová kaše maso s hlívou hovězí roštěná s hlívou ustŕičnou jak upravit hlivu vaření s hlívou hovezí maso na nudličky hlíva ústřičná recepty s masem
Suroviny: kýta hovězí, hlíva ústřičná, tymián, protlak rajský, česnek, olej, sůl, pepř čtyř barev, masox, česnek, tymián
Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjyJ
17 názorů