Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2009 20:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota668 kJ / 160 kcal
Bílkoviny8,17 g
Tuky0,63 g
Vláknina11,86 g
Cholesterol0 mg
Sodík29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rehous

8. 11. 2017 19:40

hmm, studený podzim, tak menší zpoždění ;-(

rehous

29. 10. 2016 09:56

tak už rostou :yes:

Květik

29. 1. 2016 17:47

rehous: Tak tomuto komentáři jsem se musela zasmát, :-D

rehous

18. 10. 2015 12:50

tak už rostou ;-)

rehous

12. 1. 2014 18:47

o měsíc později, stejné místo, stejný pařez, stejná houba, stejný recept a musím jen potvrdit, že to je hlíva ústřičná,dnes už jedla i celá rodina a taky pochválila :yes:

Rehous

15. 12. 2013 16:57

Dobrá práce :yes: opravdu dobrota,
snad jen ted doufat, že ta houba kterou jsem našel v lese byla hlíva ústřičná:-/

gtereza

15. 2. 2012 13:13

Mňam, děkuji za inspiraci :-K

Nela

17. 6. 2009 17:09

Už jsem vyzkoušela a vřele všem doporučuji!!!!:-)):yes::yes::yes:

mirca75

18. 5. 2009 22:31

Elizo:-)tak tady je všechno co jím já:-p a tak na sebe nebudu zlá a s klidným svědomím si tuhle dobrůtku uvařím;-).A jelikož kombinace ingrediencí je mi víc než blízká:-p:-p:-p tak letí boďka už teď a chuťový vjem popíšu později;-):-)

blanca.xy

17. 5. 2009 23:45

Eli, zase něco pro mě, dávám bodík :yes:

Eliza

17. 5. 2009 18:55

Tohle je polentová kaše, ale klidně může být rýže, brambory, kuskus... co má kdo rád :-p.

zizala

17. 5. 2009 18:54

Elizo, jakou máš přílohu?

Bibinka

16. 5. 2009 22:19

Jóóó,tak to si dám říct:-!Pokrm obsahuje hlívu ústřičnou, na kterou jsem ujetá;-)Uložila jsem na vyzkoušení, pak budu moudřejší, ale bodík letí i tak:yes:

Eliza

16. 5. 2009 22:17

Ještě k receptu: pokud budete chtít vyzkoušet, pepřem je z počátku dobré nešetřit - používám pepř čtyř barev od Kotániy - několikrát vydatně zatočím nad masem a prsty do masa dobře zatlačím. Solit maso je lepší až po zatáhnutí v horkém oleji, nepustí vodu a šťáva zůstane uvnitř (po osolení se sice v kastrole tekutina objeví, ale jen zlomek toho, co by vyteklo při předchozím nasolení...) Maso na tento způsob (i když jsem použila pouze kýtu) je dokonale šťavnaté a v kombinaci s hlívou a bez použití zahušťovacích surovin i velmi zdravé...;-)

Eliza

16. 5. 2009 21:53

Děkuji za zájem...:-) Jendo, dík za pěkné fotky k pangasovi, s nivou je to docela dobrý tip. Těší mě, že chutnalo a hlavně, že ti můj recept byl inspirací. ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš s hlívou hovezi maso s hlivou recepty s hlívou hovezi nudlicky maso na tymiánu jak očistit hlívu recepty hlíva ústřičná hovezi nudlicky recept hovezi maso na tymianu recept s hlívou pokrmy z hlívy ústřičné hlíva ústřičná s masem hlíva ústřičná recepty polentová kaše maso s hlívou hovězí roštěná s hlívou ustŕičnou jak upravit hlivu vaření s hlívou hovezí maso na nudličky hlíva ústřičná recepty s masem

Suroviny: kýta hovězí, hlíva ústřičná, tymián, protlak rajský, česnek, olej, sůl, pepř čtyř barev, masox, česnek, tymián

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjyJ