Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé
Kuřecí roládky tentokrát netradičně naplníme vaječnou omeletou, paprikášem a fáší s petrželkou. Jako přílohu pak připravíme pavé z brambor a sýra, které je inspirováno francouzskou technikou skládání dlažby a drahých kamenů. Vše nám doladí cibulová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 469 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 438,72 g |
Tuky | 151,00 g |
Vláknina | 26,10 g |
Cholesterol | 2,18 g |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,73 g |
Sacharidy | 161,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na bramborové pavé z internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 21:10
3. 3. 2024 20:28
27. 2. 2024 20:12
27. 2. 2024 19:38
27. 2. 2024 00:27
27. 2. 2024 00:26
26. 2. 2024 21:37
26. 2. 2024 21:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 33 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 41 minutami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, paprikáš, vejce, víno portské, petrželka, smetana, olej, cibule, olej, mouka hladká, vývar masový, máslo, smetana ke šlehání, sůl, brambory, sůl, pepř mletý, smetana, sýr nastrouhaný, olej
Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrpr
8 názorů