Vše o pěstování, sklízení a zpracovávání darů ze zahrady. Všechno má svůj čas i pravidla
Téměř po celý rok nám zahrada nabízí spoustu skvělých plodin a květin, které můžeme využít nejen v kuchyni. Abyste z toho dokázali vytěžit maximum, je dobré vědět, jakou péči od A do Z si zaslouží jednotlivé komponenty na zahradě.
Jaké tipy a triky se v seriálu "Zahrada" dozvíte?
V seriálu "Zahrada" se dozvíte prakticky všechno, co potřebujete vědět, abyste si mohli vypěstovat téměř jakoukoliv surovinu. Dozvíte se především:
- jak pěstovat,
- jak si zpestřit zahradu,
- jak předejít různým neduhům na zahradě,
- co vysadit na zahrádce,
- jak urychlit dozrávání,
- jak a kdy sklízet,
- jak se starat o zahradu,
- jak zpracovávat úrodu.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 23 … Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 14 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Přečtěte si Zobrazit více
S multifunkční mikrovlnkou budete vařit jako šéfkuchař!
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání