Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Cibuli můžeme dát péct syrovou, ale musíme počítat s tím že bude tvrdší.
Slovo papilota je převzato z francouzského papillote (papijot).
Můžeme přidat na kousky nakrájenou anglickou slaninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2023 08:01
26. 1. 2012 20:51
26. 1. 2012 20:06
26. 1. 2012 18:42
26. 1. 2012 18:24
Migueli, tu dobu bych (pro sichr) asi upravila, ve staré plynovce by to za dvě hodiny bylo černé.Jinak je to prima recept.
26. 1. 2012 17:57
26. 1. 2012 17:44
26. 1. 2012 17:29
26. 1. 2012 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
Další recepty
Tématické fráze: papillota co jsou papiloty vareni v papilote rychlý oběd s vepřovým masem vaření v papilotu papiloca papiloty na vaření papilota na vaření papilota vaření papileta papiloca papiloza papiloza jak udělat papilotu kureci prsicka v papilote kureci rizek v papilote brambory v papilotě se se špenátem kuřecí prsa v papilotě zapeksne zemaky s veprovym masem zapece brambory s kuřecím masem
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, maso vepřové, cibule, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, olej olivový, rozmarýn, šalvěj, tymián
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
9 názorů