Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 13 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký večer, změna programu vyhrazena , křídla v matinádě…“ tara23, před 13 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s nočky a sekaná s…“ Simona Skolakova, před 14 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas vcera byli hovezi jatra na cibuli, a…“ hazel, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokoušíte se o miminko? Cestu k mateřství může usnadnit jednoduché cvičení!
Lída, Pavla a Alice: Co vaří a jí na Štědrý den tři Češky žijící v zahraničí? V menu jsou mušle, ryba i hlava prasete
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
6. 4. 2021 23:12
31. 7. 2018 18:47
16. 7. 2016 02:27
23. 8. 2014 12:36
25. 6. 2014 13:00
omylem jsem nasypal místo papriky do guláše Chilli..
Mám ostré rád, ale tohle se nedalo.. prolezl jsem net křížem krážem a zkusil tyto věci:
Jedno jablko ostrouhat a nakrájet na čtvrtky, jednu bramboru nastrouhat a nakonec jsem tam dal i trochu sirupu (prý je nejlepší jahodový). Nakonec jsem tam vyklopil asi pul deci smetany, co jsem našel v ledničce..
Nejvíc zafungovalo Jablko s bramborem.. Sirup trošičku..
Možná příště zkusím dvě Jablka..
každopádně pálivost se mi podařila srazit tak o 60-70%, takže se to dá teď i dokonce jíst
3. 5. 2012 23:01
3. 5. 2012 12:50
1. 5. 2012 19:58
1. 5. 2012 18:14
5. 1. 2012 14:34
26. 11. 2011 23:58
9. 10. 2011 12:50
9. 10. 2011 10:14
9. 10. 2011 10:12
1 2 Další