Roman Paulus - učte se od mistra
Pražské restauraci Alcron svým kuchařským uměním zařídil věhlas a michelinskou hvězdu na šest let. Receptům chuťového virtuosa Romana Pauluse je proto radno věřit. Na své si přijdou milovníci vaření i ti, kteří potřebují udělat dojem na pozvané strávníky. Vegetariáni i masožravci, milovníci sladkého i slaného najdou ty pravé recepty. Roman Paulus ví, co je dobré.
Tak se nebojte, nakupte kvalitní potraviny, vše si pečlivě připravte a s chutí do toho!
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na kuře na zelenině: Dopřejte si ho v mnoha obměnách. Upečte ho na kořenové zelenině i na zelí
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu