Kuchařka Anna Kocikova
„Nikdy nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám to stejně neuvěří“
- Znamení
- Beran
- Narození
- 20. 4. 1960 (64 let)
- Bydliště
- Zlín
- Jméno
- Drahuš
- Osobnost
- optimista
- Stav
- ženatý/vdaná
- Jazyky
- čeština, ruština
- Zájmy
- zvířata,vaření,příroda,četba,film
- Poznámka
- Když tě někdo pomlouvá za tvými zády, netrap se tím. Znamená to, že jsi o krok před ním a on se nachází v ideální pozici, aby ti mohl políbit prdel!
- Datum registrace
- 10. 3. 2010
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Vykrajované ořechové měsíčky: Mleté ořechy a rumová poleva jim dají chuť i vůni, a připravují se úplně jinak, než jste zvyklí
Typická jídla a speciality české kuchyně
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra