Katův šleh III.
Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může být, pokud použijete kvalitní suroviny.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
Tuky | 21,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2021 12:02
Helena:
Myslím, že ste si trochu poplietla svetové strany.
To, čo je podľa Vás Katův šleh, je jednoduchá forma mexického
Chili con carne.
Ale to vôbec nevadí, mýliť sa je ľudské.
Myslím, že ste si trochu poplietla svetové strany.
To, čo je podľa Vás Katův šleh, je jednoduchá forma mexického
Chili con carne.
Ale to vôbec nevadí, mýliť sa je ľudské.
22. 4. 2016 20:49
Správnej Katův šleh se dělá ze tří mas. Vepřové+kuřecí+hovězí. Stejnej poměr masa se nakrájí na nudličky, orestuje na trošce sádla , přidají se 2 celé velké nakrájené cibule na hrubší kolečka,feferonka na kolečka, a celá malá konzerva velkých červených fazolí v tomatě. Až je vše měkké tak podávat vždy s bramboráčky. To je pak dobrota. Máme rádi pikantnější tak dávám 2 feferonky. ( bez zrníček )
10. 11. 2013 14:27
Dnes jsem poprve vařila tolik všemi vychvalovaný Katův šleh a moc jsme si pochutnali
Díky za prima recept
Díky za prima recept
3. 7. 2012 08:52
anajmalina@seznam.cz
Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru
Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru
27. 5. 2012 11:06
Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co je na kečupu špatného?
27. 5. 2012 10:03
porád kecuuuup.... pomoooooooooooooooooc
13. 7. 2011 12:56
Katův šleh sypu ještě sýrem tak je to mňam mňam
12. 7. 2011 21:56
to je krásně jedlé foto,no toto
6. 4. 2011 13:20
Ta Hera bude asi omyl
6. 4. 2011 13:09
chocolate:v surovinách Hera je,ale v postupu není o ní řeči,takže asi se nepotřebuje k ničemu.takový recept,ale nemá pak vůbec smysl.
6. 4. 2011 13:04
Hera je pokrmový tuk určený na pečení, pokud vím, tak na vaření není vhodná.
6. 4. 2011 13:01
to víš,že jo per to sem jsou tu už recepty a představ si,že mají i fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 6 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 8 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 9 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 9 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 10 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh recept na katuv šleh katův šleh recept katův šleh z kuřecího masa šleh katuv slech krutí maso jako katův šleh katův šlech recept katův šleh video recept katův šleh recepty katuv sleh recept katuv šlech katuv sleh video recept vareni katuv sleh katuv šleh recepty katuv sleh s hranolkama krůtí šleh katův šleh s hranolkami katov sleh katův šleh z kuřecího
Suroviny: plec vepřová, cibule, feferonka, kečup sladký, sůl, pepř mletý, sádlo, houby,
Katův šleh III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEG4
12 názorů