Katův šleh

alus.s Kuchařka:

Vepřové maso 48 názorů

536
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Suroviny

400 g vepřové kýty (používám i plecko)
Nyní v akci
cibule
Nyní v akci
lečo - sklenka 330 g
2 stroužky česneku nebo chilli podle chuti
olej
hladká mouka nebo tmavá jíška Knorr
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na nudličky nakrájené maso a prudce opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme lečo, mírně podlijeme a dusíme do změknutí.

  2. Ke konci přidáme prolisovaný česnek nebo chilli a zahustíme. Podáváme s rýží nebo s bramborami na jakýkoliv způsob.

Poznámka

Směs je vynikající na bramborák a nebo topinku, v tom případě ale necháme lečo vydusit a jemně zahustíme moukou

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 174 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Katův šleh

  • Ivca Ivca(neregistrovaná)

    Katuv sleh je rychlé a chutné jídlo.Dnes ho dělám k obědu.:yes:<3

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Dans: Když dělám něco s lečem, většinou to trochu přislazuji, rajčata bývají někdy dost kyselá. Nebo můžete dát trochu dobrého kečupu ;-)

    Odpovědět

  • Dans Dans(neregistrovaný)

    at delam co delam je to kysele a to jsem nic krome leca do panve nedala ;-(

    Odpovědět

  • milena milena(neregistrovaná)

    já dám maso na nudličky, dám do misky a přidám na kolečka nakrájenou cibuli a pórek, přidám mletou červenou papriku a 4 lžíce hořčice. Nechám odležet a potom dám na rozpálené sádlo a dusím.Nedávám mouku ani rajčata.

    Odpovědět

  • jankohrasko jankohrasko

    jednoduché levné rychlé chutné-takové recepty mám nejraději

    Odpovědět

  •  Vasek Vasek(neregistrovaný)

    Dnes jme meli s rodinou k obedu a musim rict, ze pecka. Rychle, jednoduche a chutne, jako prilohu jsme meli bramboracky :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen

    Ota: Oto, kritika receptu nevadí, pokud je napsaná slušně. Vulgární výrazy si nechte jinam;-)

    Odpovědět

  • Ota Ota(neregistrovaná)

    A prosím vás copak tam dáváte za zeleninu?

    Odpovědět

  • zaluzie000 zaluzie000(neregistrovaný)

    ja pridavam do masa mrazenou zeleninu cinskou smes a konzervu ananasu v kostickach moc mna
    ;-)

    Odpovědět

  • míla míla(neregistrovaná)

    At je to co je to, ale bylo to moc dobrý s tím lečem. :yes:

    Odpovědět

  • Alexiss Alexiss

    Dnes "kaťák" na přání drahé polovičky, už jsem nic podobného dlouho nedělala. Malé obměny (krůtí maso, domácí uzený bůček, domácí lečo), k tomu rýže, sobě chilli omáčku navrch. Přiznávám se, že jsme si pochutnali, polovička už hlasitě "zařezává". Přidávám bodík za inspiraci. :yes::-)) +27

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    vepřové maso na leču,škoda masa:no:

    stenly:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Hezký recept:-p+25:yes:Když chci použít na topinku,většinou dávám místo zmíněného veřového(kuřecího)masa mleté maso.To úplně postačí:-)

    Odpovědět

  • stenly stenly(neregistrovaný)

    nezlob se na me katuv šleh vypada uplne jinak a urcite tam neprijde lečo:-D

    Odpovědět

  • serefe serefe(neregistrovaný)

    Mouka????Na co????:-O

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo