Vaječný likér podle mne
Suroviny
Porce: 1 l
Nutriční hodnoty
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,08 g |
Tuky | 37,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Mixujeme proto, že se může stát při vaření v lázni, že se na okrajích mísy utvoří ztuhlý krém a likér by nebyl hladký.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2020 11:25
zizala: Proto je to podle mne.Nikomu nenutím.
5. 4. 2020 10:02
S tím vařeným Salkem to bude spíš karamelový než vaječný likér.
5. 4. 2020 01:57
Simona Skolakova: Ochutnala jste?
5. 4. 2020 01:56
hospodyne: jaký míchaný vajíčka? Jenom žloutky s cukrem.
4. 4. 2020 23:04
Proč to dělat složitě,když to jde jednoduše
4. 4. 2020 19:11
No, to je zas recept! Vy vaříte při přípravě míchaná vajíčka? I šlehání v lázni má své zákonitosti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 4 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 11 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 12 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 14 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 14 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů na rychlý vajíčkový salát. Takhle jednoduše připravíte ty nechutnější
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Suroviny: žloutek, cukr vanilkový, cukr skořice, smetana, salko, rum
Vaječný likér podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3gD
6 názorů