Avokádové chlebíky se zastřeným vajíčkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 15,40 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 22,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2024 21:04
19. 10. 2020 09:11
18. 10. 2020 16:46
Spíš doporučuji na pohmat tvrdé a nechat doma dva dny dozrát jak píše Magdalenka....
18. 10. 2020 16:19
18. 10. 2020 16:06
18. 10. 2020 09:16
18. 10. 2020 07:25
O přípravě ztracených vajec by se dalo napsat vědecké pojednání...máš je luxusní
Jen k tomu avokádu - kdo nemá zkušenost, mohl by mít problém...Za mne avokádo ideální zralosti objedu po dlouhé straně nožíkem, zatočím, mám dvě půlky, nožíkem seknu do pecky, vykroutím, lžící objedu kolem slupky a mám hotovo...Aby se někdo nepokoušel avokádo loupat:omg:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 17 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 52 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 56 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Jak ozdobně tvarovat vejce natvrdo? Video poradí, jak snadno zdobit plátky vajíček
Další recepty
Suroviny: chléb celozrnný, avokádo, česnek, pepř, šunka sušená, parmazán, vejce, ocet
Avokádové chlebíky se zastřeným vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpRr
7 názorů