Šťouchané brambory se smaženým zelím
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 846 kJ / 1 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 126,35 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 49,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2021 16:14
17. 1. 2021 14:31
25. 12. 2020 11:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 17 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Šunkofleky zvládne i kuchař začátečník. Máme pro vás 6 tipů na jejich vylepšení
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, brambory, slanina anglická vcelku, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, hořčice, sůl, pepř, kmín mletý
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qy0k
3 názory