Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 259 kJ / 2 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,71 g |
Tuky | 187,72 g |
Vláknina | 13,09 g |
Cholesterol | 2,29 g |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 8,85 g |
Sacharidy | 157,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já si do mrazáku dávám v sezoně zamrazit kromě nasekaných lístků libečku i stonky. Ty pak přidávám do hrnce na vyvaření. Chuť pokrmu to moc neovlivní, ale během vaření to hezky voní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2023 20:53
2. 2. 2023 11:39
2. 2. 2023 11:25
2. 2. 2023 08:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 8 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, slanina gazdovská, vývar masový, sádlo, cibule, česnek, mrkev, med tekutý, hořčice kremžská, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl, vývar masový, solamyl, máslo, petrželka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
4 názory