Žampionové znojmo
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,93 g |
Tuky | 57,77 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 46,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pro krájení cibule a dalších ingrediencí na drobno s výhodou používám elektrický sekáček. Cibule je jemnější, dříve se upraví a pustí více aroma. S ostatním se nemusím zdržovat na prkénku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 4 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 11 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 12 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 14 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 15 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak udělat dobrý houskový knedlík? Uvařte ho z kynutého těsta. Klasický recept nezklame, knedlíky se zaručeně povedou
Další recepty
Suroviny: cibule, pažitka, špek uzený, olej, hořčice, maso hovězí, žampióny, okurky sterilované, mouka hladká, šťáva citronová, sýr strouhaný, křen
Žampionové znojmo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Q8A
0 názorů