Domácí vinná klobása
Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale odměnou vám bude její vyvážená chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 537 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,20 g |
Tuky | 211,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 14,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vše je potřeba mít podchlazené, dílo nesmí přesáhnout 12°C.
Vína samozřejmě dejte dle chuti.
Sůl použijte kuchyňskou, ne dusitanovou (pragandu), nejde o "škodlivost", ale o to, že vinná klobása je šedivá.
Všem kteří tento recept připraví, přeji, ať vám chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: bok vepřový, přední hovězí, plec vepřová, víno bílé suché, vejce, mléko, sůl, květ muškátový, pepř mletý
Domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28mL
0 názorů