Gazdovský chléb
Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si trochu pohrát a dát těstu tvar velkého šneka, jako je u chleba na fotografii. Upečený gazdovský chléb pak na stole vypadá velmi zajímavě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 329 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,23 g |
Tuky | 94,45 g |
Vláknina | 24,83 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 388,99 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 11:19
Marie Svarcova: ano smažená cibule nebo škvarky, oboje dotahuje obyčejný chleba k naprosté chuťové dokonalosti
4. 4. 2024 13:33
výborný recept, smažená cibule je tam skvělá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 25 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 47 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 48 minutami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 9 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 14 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 17 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Suroviny: voda, slanina anglická, cibule, syrovátka sušená, cukr, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé
Gazdovský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2k2
2 názory