Mafiánské brambory
Zužitkovat starší brambory není vůbec těžké. Když víte jak na to, budou skvělou volbou na oběd, nebo večeři. Oloupané, nakrájené na plátky, proložené uzeným masem a prolité sýrovou smetanovou omáčkou budou chutnat.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 071 kJ / 3 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,79 g |
Tuky | 159,42 g |
Vláknina | 28,46 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 7,03 g |
Sůl | 16,50 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2024 17:54
Marie Svarcova: děkuji, bylo to výborné
12. 4. 2024 16:14
Moc dobře jsi uvařila
12. 4. 2024 15:50
zuzi777a: To ano, dají se dělat v různých variantách. Tady v těch je moc dobrá ta omáčka . Má to šmak! . Děkuji
12. 4. 2024 14:08
Zapečené brambory jsou super. Dá se do nich schovat spousta dobrot.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 23 minutami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 26 minutami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 46 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, maso uzené, máslo, cibule, mouka hladká, vývar masový, česnek, smetana ke šlehání, sýr gouda, máslo
Mafiánské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689m9
4 názory