Veky se špaldou
Těsto na veky je tmavší a malinko, ale příjemně pevnější díky použité celozrnné špaldové mouce. Dobře se tvaruje i peče a nakrájené krajíčky s bohatší slanou oblohou, která je tvořená pomazánkou, sýry i šunkou drží svůj tvar tak, jako je zapotřebí.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 10 245 kJ / 2 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 71,69 g |
Vláknina | 39,72 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 375,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2024 09:02
16. 4. 2024 21:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 7 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně tvarovat veku, aby byla jemná a nadýchaná? Díky videonávodu to zvládnete snadno
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, voda, jogurt bílý, sádlo, cukr, sůl, mouka špaldová celozrnná, mouka hladká, voda
Veky se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w4Vj
2 názory