Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou, která je dochucena jak vývar, tak i červeným vínem. To vyberte pečlivě, mělo by být opravdu kvalitní.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 613 kJ / 4 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,43 g |
Tuky | 304,19 g |
Vláknina | 79,98 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 81,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2024 20:53
8. 5. 2024 21:22
8. 5. 2024 07:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 4 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, slanina, cibule, česnek, víno červené, vývar masový, mrkev, celer, protlak, hořčice, mouka hladká, máslo, sůl, pepř mletý, chilli
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7gK
3 názory