Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem
Pokud vám z přípravy chřestu zbyly spodní tužší části, určitě je nevyhazujte. Hodí se na přípravu dobré polévky. K chřestu přidejte ještě čerstvý hrášek a na závěr polévku ozdobte nudličkami pršutu a krájenou petrželkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 362 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 49,98 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Odlomené kousky chřestu nikdy nevyhazujeme, na polévku se skvěle hodí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2024 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 5 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 15 minutami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 31 minutami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 3 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 3 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 7 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Grilování nemusí být jen o pečeném mase. Naučíme vás vynikající chuťovky ze zahraničních kuchyní
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: chřest zelený, hrachové lusky, pršut, máslo, mouka, vývar drůbeží, sůl, pepř bílý mletý, petržel
Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9NL
1 názor