Mramorovaný koláč plný tvarohu a čokolády
Recept ještě nebyl hodnocenZačněte s přípravou těsta. Smíchejte obě mouky, máslo nakrájené na kousky, přidejte vajíčko a vypracujte tužší nelepivé těsto. Podle potřeby můžete přidat trochu studené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 925 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,00 g |
– cukry | 58,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Začněte s přípravou těsta. Smíchejte obě mouky, máslo nakrájené na kousky, přidejte vajíčko a vypracujte tužší nelepivé těsto. Podle potřeby můžete přidat trochu studené…
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s máslem. V jiné míse mezitím vyšleháme vejce s cukrem. Leskou směs poté pomalu vmícháme do rozpuštěné čokolády a nakonec prosijeme…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti