Bezinkový sirup
Recept ještě nebyl hodnocenBezinkový sirup je velmi oblíbený. A co teprve ten domácí. Využít ho můžeme do limonád i k přípravě bábovky. Nezáleží na tom, kolik litrů vyrobíme, protože vždy se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 100,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bezinkový sirup je velmi oblíbený. A co teprve ten domácí. Využít ho můžeme do limonád i k přípravě bábovky. Nezáleží na tom, kolik litrů vyrobíme, protože vždy se…
Nekynuté lívance podle tohoto receptu připravíme rychle a snadno. Místo droždí použijeme prášek do pečiva a práci nám usnadní hrnkový rozpis. Nadýchané malé lívanečky…
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Těsto, ovoce a drobenka. To jsou tři základní suroviny, které znamenají jediné, a to, že se seběhne celá rodina na ochutnávku. Jemný koláč je z tvarohového těsta,…
Květy bezu mírní teplotu a kašel. Po celé generace se z nich připravuje sirup. Lehká a jemná chuť bezu se také perfektně hodí pro ochucení domácí limonády, míchaných…
Jednoduché a lahodné řezy inspirované slavným pařížským dortem. Ať už k nedělní kávě nebo na rodinnou oslavu, vláčný kakaový korpus a čokoládová šlehačka nikdy nezklamou…
Bublanina je asi nejznámější a nejrychlejší moučník. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi se nikdy neomrzí. Přestože…
Nadýchaný piškotový dortový korpus i pro začátečníky nebo méně zkušené. Podle velikosti formy si můžete sami vypočítat potřebné množství surovin. Piškotový korpus je…
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Tence vyválené kynuté těsto poklademe bohatou vrstvou borůvek a na závěr posypeme máslovou drobenkou. Po upečení potřeme okraje ještě horkého koláče rozpuštěným máslem,…
Tence vyválené kynuté těsto poklademe bohatou vrstvou borůvek a na závěr posypeme máslovou drobenkou. Po upečení potřeme okraje ještě horkého koláče rozpuštěným máslem,…
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Pokud máte doma nějak podezřele moc přezrálých banánů, řešení, jak je zpracovat je jednoduché. Máme pro vás skvělý recept na banánový chlebíček okořeněný muškátovým…
Potřebujete snadný a rychlý, přesto efektní moučník pro návštěvu? Piškotová roláda vás nenechá na holičkách. Naplňte ji sladkým máslovým krémem s vanilkovým pudinkem,…
Potřebujete snadný a rychlý, přesto efektní moučník pro návštěvu? Piškotová roláda vás nenechá na holičkách. Naplňte ji sladkým máslovým krémem s vanilkovým pudinkem,…
Aromatické květy černého bezu používaly v kuchyni už naše prababičky a moc dobře věděly proč. Třeba takové řízky nebo sirup patří mezi oblíbené lahůdky, ale znáte i…
Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace…
Papriky, plněné mletým masem a doplněné rajskou omáčkou, jsou letním klasickým pokrmem. V sezoně můžeme do omáčky místo protlaku zpracovat čerstvá vyzrálá rajčata.…
Sladké košíčky jsou poslední dobou velmi populární, zejména pro svou jednoduchou přípravu a praktické servírování. Tyto muffiny jsou krásně nadýchané a uvnitř skrývají…
Buchtičkový koláč ve tvaru růže je krásný na pohled a skvěle chutná. Vychutnat si ho můžete s přáteli, kdy každý bude uždibovat jednotlivé lístky s náplní podle své…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Grilování levou zadní: Jak poznat zralý meloun a jak z něj připravit skvělou grilovací omáčku
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská
Falešné medy v českých obchodech: Pozor na velké množství barviv a příměsi, varuje potravinářská inspekce