Makové krachle
Recept ještě nebyl hodnocenRozválené listové těsto pokrájíme na menší obdélníčky, naplníme nádivkou a zavineme. Silně obalíme v cukru, upevníme oříšky a dáme na plech na papír. Pečeme - no jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozválené listové těsto pokrájíme na menší obdélníčky, naplníme nádivkou a zavineme. Silně obalíme v cukru, upevníme oříšky a dáme na plech na papír. Pečeme - no jako…
Těsto rozdělíme na kousky a ty necháme chvíli odpočinout. Každý kousek naplníme mákem a zavřeme jako buchtu. Položíme švem dospodu, zmáčneme naplocho, nůžkami…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané