Fish and chips
Recept ještě nebyl hodnocenFish and chips je oblíbený pokrm rychlého občerstvení ve Velké Británii. Ryba smažená v nadýchaném těstíčku se podává se silnými bramborovými hranolky. Díky kontrastu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 320 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Fish and chips je oblíbený pokrm rychlého občerstvení ve Velké Británii. Ryba smažená v nadýchaném těstíčku se podává se silnými bramborovými hranolky. Díky kontrastu…
Připravíme si 2 větší čtverce silnějšího alobalu a zlehka je potřeme olejem. Rybu opláchneme, osušíme a položíme na alobal. Osolíme a opepříme. Oloupaný stroužek česneku…
Brambory: Oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme, přidáme olej a koření a dáme péct na 180 °C do měkka.Salát: Vše nakrájíme na kostičky. V misce zamícháme s cukrem,…
V hrnci speníme na oleji nadrobno pokrájanú cibuľu a pór a pridáme pokrájanú dužinu z paradajok. Menšie ryby vypitváme a dáme do hrnca spolu s hlavami s väčších rýb, s…
Rybu omyjte,osolte a pokapejte šťávou z limetky,posypejte bylinkami.Položíme na pečící papír,vložíme do břicha máslo a na rybu,zabalíme a vložíme na plechu do předehřáté…
Krevety (garnely) si kuchyňsky připravíme. Ocásky ponecháme, budou se nám lépe konzumovat. Nejprve si připravíme rybí vývar. Hlavičky a krunýře dáme do hrnce se…
Nejen maso, ale i ryba - pro nás trochu nezvykle - se může podávat se zeleninou. Výběr druhu mořské ryby je zde ponechán na vás. Pikantní příchuť jídlu dodají kořenící…
Ryby si očistíme, vymyjeme studenou vodou a osušíme. Do pekáčku si dáme trochu oleje, ryby si nasolíme i vevnitř, z obou stran je projedeme olejem v pekáči, uskládáme si…
Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť…
Do osolené vody dáme vařit rybu. Čím méně vody, tím lépe, ale nepřipálit rybu. Po 10 minutách varu přilíjeme mléko s hladkou moukou. Přidáme na špičku nože muškátového…
Rybí filety omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, které pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, prosypeme petrželkou, medvědím česnekem a necháme…
Nejdříve si připravíme omáčku. Lilek nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme prolisovaný česnek, všechno koření, lilek a smažíme, pak podlijeme trochou…
Na potr. folii si opatrně rozklepeme filet a okořeníme. Potřeme sardelovou pastou, dáme plátky cibule, nasekané rajčata a kapary. Pomocí folie svineme v roládu,…
Filety ryby rozpůlíme, opepříme, osolíme, zakápneme limetkou, necháme odležet. Mezitím si připravíme zeleninu – mrkve nakrájíme na tenké plátky, poté na proužky,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Do třetice všeho dobrého. Německý fitness řetězec clever fit otevírá svou další pobočku. Bude na Černém Mostě
Co se starým pečivem? Udělejte falešný parmazán, kávu nebo chlebovou polévku
Proč se granátovému jablku říká ovoce lásky? Probouzí touhu a ještě výborně podpoří imunitu