Ledový salát se sušenými rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenLedový salát i čínské zelí natrháme na kousky. Rajčata a mozzarellu nakrájíme, vše společně promícháme.Přidáme bazalku a bylinkovou sůl podle chuti a opět promícháme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ledový salát i čínské zelí natrháme na kousky. Rajčata a mozzarellu nakrájíme, vše společně promícháme.Přidáme bazalku a bylinkovou sůl podle chuti a opět promícháme.
Nudle uvaříme dle návodu na sáčku, na pánvi si usmažíme dozlatova cibuli, přidáme maso nakrájené na nudličky a prudce osmahneme,zalijeme trochou vody, přidáme…
Nenáročná směs z křehkého vepřového masa, barevné zeleniny a hub, takzvaná čína, přijde vždy k chuti a během chvilky provoní vaši kuchyň. Jako přílohu můžete připravit…
Panenku pokrájíme na plátky a zlehka je naklepeme. Osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka). Osmažíme na oleji dozlatova…
Na oleji rozehřejeme česnek s plátky cibule, přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka osmahneme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, sůl, koření, sójovou omáčku a…
Na rozehřátém oleji společně s kmínem osmahneme do zrůžovění cibuli. Přidáme toustový chleba, papriku, promícháme a necháme půl minuty osmahnout. Zalijeme 1litrem…
Vejce uvaříme natvrdo(10minut), zchladíme, oloupeme a nakrájíme. Jogurt ochutíme rozmačkaným česnekem, solí a pepřem. Nastrouháme najemno mrkev a celer, ten trochu…
Všechno důkladně očistíme a omyjeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, kapii, rajčata, okurku, a čínské zelí nakrájíme na kousky. Salám, vejce a cihlu nakrájíme na kostičky.…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme vychladnúť.Tofu nakrájame na malé kocky, pokvapkáme sójovou omáčkou, premiešame a na rozpálenom oleji…
Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Pokud máme čas, zakapeme ho třemi lžícemi oleje, promícháme a necháme v chladu alespoň dvě hodiny odpočinout.…
Zeleninu si nakrájíme (na malé kousky, lépe se s tím pak pracuje). Tortillu dáme nahřát do (mikrovlnné) trouby, aby při rolování nepraskala. Rozetřeme na ní mascarpone …
Plátky chleba nalámeme na kousky a zvlhčíme mlékem. Filety umeleme, zelí nastrouháme nebo nasekáme nadrobno, mrkev nastrouháme a cibuli také nadrobno nasekáme. Vše…
Maso nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji na větší wok pánvi prudce osmahneme, až se maso zatáhne osolíme, opeříme, přidáme koření na čínu a mírně podlejeme, …
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a smícháme se sójovou a chilli omáčkou, kurkumou a rozšlehaným vejcem. Necháme asi dvě hodiny odležet (možno i přes noc). Kuskus…
Umleté maso z králíka i vepřové smícháte s houskou, namočenou v mléce, důkladně promícháte, přidáte vajíčko, utřený česnek, cibuli dozlata osmaženou, nakrájenou naťovou…
Nejdříve jsem odřízla kus chleba, pak jsem ho vydlabala, jen do výšky 2 cm. Na dno chleba jsem dala listy čínského zelí, na nej pak vlašský salát a pak jsem jen…
Houby namočíme půl hodiny předem. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, zelí na proužky a mrkev nastrouháme nahrubo.Na sádle zpěníme cibuli a přidáme kmín a česnek s…
Zeleninu pokrájíme na nudličky (papriku, mrkev, zelí), cibuli na tenčí měsíčky, porek na kolečka. Dáme zprudka osmahnout na olej, jen krátce, aby byla mrkev křupavá,…
Vše nakrájíme na nudličky, zakápneme citronem. Přidáme špetku pepře, trochu soli a lžíci oleje.Promícháme a podáváme nejlépe vychlazené.
Dle libosti nakrajíme všechnu zeleninu a sýr do velké mísy. Tuňáka rozkouskujeme a vsypeme k zelenině včetně štávy z plechovky. Vše důkladně zamíchme, dle chuti osolíme…
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, osolíme, přisladíme, zalijeme sojovou omáčkou a přidáme solamyl. Zlehka promícháme a necháme asi 1 hodinu marinovat.…
Na pánvi osmahneme kuřecí prsa naložená v česneku a koření. Nakrájíme a smícháme výše uvedenou zeleninu, do které přidáme opražené maso, těstoviny, nastouhaný eidam,…
Lahodná kombinace jemných jehněčích plátků a křehkého čínského zelí vám zajisté zachutná. Spojuje bohatou chuť jehněčího masa s čerstvostí a lehkostí čínského zelí.…
Maso nakrájíme na tenké nudličky. Na rozehřátém oleji maso opečeme, po chvíli přihodíme kostičky cibule a za další chvilku přidáme česnek nakrájený na plátky. Nakonec…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé