Karamel je laskomina, která chutná i samotná a těžko se jí odolává
Karamel je, ačkoli to možná netušíte, potravinářské barvivo, které najdeme v pečivu nebo v omáčkách. Co asi tušíte spíš, je, že je karamel součástí cukrovinek, především cucavých bonbónů. Jeho použití je však mnohem širší.
Slaný karamel
Slaný karamel je hitem několika posledních let a jeho milovníci ho jsou schopní použít naprosto do všeho. Hodí se do krémů, jako poleva na dort nebo zmrzlinu, ale skvělý je i samotný. Jeho výroba chce trpělivost, ale stojí za to.
Den karamelu
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy
Velké srovnání cen internetových prodejců potravin: Ušetřit se dá i bez akcí, stačí dobře vybrat obchod
Chorvatsko na talíři: Zapomeňte na paštiku a ochutnejte vynikající černé rizoto nebo pikantní guláš s klobáskou