7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
Začínají výlovy, proto se zvýší nabídka ryb na rybárnách i přímo u rybníků, navíc ty základní druhy se dají koupit celoročně. Nejběžnější rybou u nás je kapr. Ne každý si ho ale oblíbil.
Přitom stačí dobrý recept a chutná úprava - a na kaprovi si pak skvěle pochutná i ten, kdo jej jinak nevyhledává. Následující přehled obsahuje nejoblíbenější recepty na zpracování kapra z našich stránek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
- Třeboňské kapří hranolky
- Kapr na medu
- Kapr v pivní máslové marinádě
- Kapr podle pánů z Rožmberka
- Biftek z kapra
- Rybí salát v koprové remuládě
- Rybí škvarky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Kapr
Kapr je v Česku tradiční, bohužel většina si tuto rybu dopřává pouze jednou ročně, na Vánoce. Velmi záleží na způsobu jeho chovu, například třeboňský kapr má velmi delikátní chuť, které je docíleno… Podívejte se na všechny kapr.
Kapr je sice nedoceněná ryba, ale věříme, že mu dáte šanci i v těchto netradičních receptech. Video vám představí smaženého kapra v klasickém trojobalu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Jak připravit nejchutnější rybí řízky? Obalit a usmažit kapra není složité, má to ale několik úskalí
Komentáře