Domácí likér
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 1 528 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 31,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 1,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2019 19:43
Co se tyka fotky vysledneho produktu, muze to byt zkreslene. V tom bych problem nevidela. Ale ten slovnik pani autorky, to je silna kava i na me, ktera je o generaci mladsi. A doufam, ze tyhle jeji manyry tu nezavedeme a nadale se budeme inspirovat a radit si v pratelskem duchu.
29. 12. 2019 17:23
Eja57: Já taky.
29. 12. 2019 16:00
Myslím, že nejen likér je "pěkně vybarvený", ale že se nám Handika celá pěkně vybarvila..... Jsem z ní velice zklamaná.
29. 12. 2019 13:41
ivulinka: a taky se to nedozvíš tak maximálně že jsi úúúplně blbá....
29. 12. 2019 13:21
Handika: stále jsem se nedozvěděla, proč má váš likér hnědou /karamelovou, kávovou nebo čokoládovou/ barvu
Podívejte se do podobných receptů, tam zjistíte, že z použitých surovin bude ten váš likér světle žlutý. A protože jste ani nepoužila rum, ale vodku, která žádnou barvu nemá, musí být tedy hodně světlý.
Podívejte se do podobných receptů, tam zjistíte, že z použitých surovin bude ten váš likér světle žlutý. A protože jste ani nepoužila rum, ale vodku, která žádnou barvu nemá, musí být tedy hodně světlý.
29. 12. 2019 12:15
No...autorka by se asi měla odebrat do...Austrálie...když jsme tady v Česku takový fuuuuuj
29. 12. 2019 12:11
No ať si každý pije co chce.Mě jen připadá na dvě salka a 5 žloutků 0,5 litru vodky jako hovadina.Nejen že je to silné ale myslím že s vodkou nic lahodného.Já si raději dám vaječný likér který dělám ze stejného poměru salka a žloutků ale dávám jen 250 ml 40% rumu.A právě jsem na něj dostala chuť a tak si jdu nalít šťopičku.
29. 12. 2019 11:21
Je mi z vas na zvraceni.Baby.
29. 12. 2019 10:46
Dajda: to máš naprostou pravdu, já jsem to taky hledala, ale byla to reakce na komentář autorky
"Eja57: Nastudujte si zemepis.Vy vsichni.Je mi z vas na zvr........ "
"Eja57: Nastudujte si zemepis.Vy vsichni.Je mi z vas na zvr........ "
29. 12. 2019 10:38
maris: ...... a když si představím, kolik lidí, a to i Evropanů, natož Američanů, neví, že existuje nějaké Česko nebo Praha, tak snad není takový hřích nevědět, kde leží Oakhurst a čím proslul.
29. 12. 2019 10:26
Taky koukám, jaké zlé a posměvačné komentáře jsou nejen tady u domácího likéru. Nevztahuji se k receptu. V poslední době jsou tady diskuzní kroužky.
29. 12. 2019 10:26
Handika: asi Vám v zeměpise něco uniklo, stačí jen dát do vyhledávače Oakhurst a budete se asi divit, kolik jich ve světě je
29. 12. 2019 09:57
Eja57: Nastudujte si zemepis.Vy vsichni.Je mi z vas na zvr........
29. 12. 2019 09:49
Veronika.Hrozna: Velice blboucke .Pani by si mela nechat jatirka doma a pak si je usmazit na vlastim sadle. Doporucuji.
29. 12. 2019 09:29
Eja57: Mila pani nastudujte si zemepis nez sen neco napisete.Ubohe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 23 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 25 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 35 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 38 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Jak dlouho vydrží bílky v lednici? Zpracovat je můžeme na báječné sněhové pečivo
Další recepty
Tématické fráze: domácí likéry recepty domaci liker z vodky domácí likéry domácí likér domácí vaječný likér recept příprava domácích likérů recepty domácí likéry
Suroviny: žloutek, mléko kondenzované, vodka,
Domácí likér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOpW
30 názorů