Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí likér Baileys

Pokud už vás omrzel vaječňák, máme pro vás naprostou pecku - recept na výborný krémový likér připomínající Baileys. Nalijte ho do ozdobné lahvičky s ručně psanou etiketou a podarujte s nimi vaše blízké nejen během vánočních svátků.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 160 min + doba chlazení

160 min (160 min příprava, + doba chlazení)

13. 12. 2009 21:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 891 kJ / 1 647 kcal
Bílkoviny17,16 g
Tuky7,62 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy71,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem našla v nějakém časopisu před třemi lety.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tereza

19. 12. 2017 15:30

eva: Můžete použít jakýkoliv máte ráda, já osobně mám vyzkoušenou vanilku, čokoládu, banán i jahodu a vše je dobré. :)

eva

19. 12. 2017 12:50

nemuzu sehnat mandlový puding ;-(

Aluse

18. 11. 2016 16:53

A může se použít už karamelové Salko ? Pak by odpadlo to dlouhé vaření.

Alena

15. 11. 2016 15:41

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik toho asi tak bude? :) 1L? nebo více méně, děkuji

lida

18. 5. 2016 15:26

phoebe: Plechovky se salkem dáte do hrnce a zalejete vodou. Vaříte 2 hodiny. Konzervy musí být pořád pod vodou, jinak obsah nezhnědne.

phoebe

13. 3. 2016 16:24

Prosim, ta salka se vari v plechovce, nebo v hrnci? Nestane se z nich karamel? Dekuji za odpoved

HankaTU

17. 12. 2015 20:03

savlinka: Děkuji.Hned zítra to zkusím.Myslím,že tohle je nejrychlejší.:-8

Mája

30. 11. 2014 12:32

Já dávám mandlový puding. Lepší jak originál :-p

Radka

7. 12. 2013 17:22

Když místo pudinku přidáte jedny ledové kaštany, bude to taky vynikající, děláme ho tak doma: 2 převařená Salka, 0,5 l rumu, jedna šlehačka a jedna tyčinka ledových kaštanů - rozpuštěná.
:-)

Leniskaaa.Z

7. 1. 2013 23:44

Našla jsem stejný recept bez pudingu. Je lepší ho tam dát, nebo ne? Jen mě zajímá v jaké verzi bude lahodnější :)

Jana Vohnoutová

15. 12. 2009 20:46

Znám také výborny:2 kond. mléka neslazené
3 kond. mléka slazená
4 orig. Cappucina svařit v l dcl vody
l l rumu
Tak na zdraví!

AtDee

14. 12. 2009 15:57

Já dávám mandlový pudink, taky vynikající:-)

savlinka savlinka

14. 12. 2009 15:14

levik jednu krabičku;-)

Levik Levik

14. 12. 2009 13:05

Kolik smetany?

savlinka savlinka

14. 12. 2009 12:22

hmmm já ho dělám jinak a je výborný

2 salka uvařím v uzavřené plechovce 1 1/2h.,nechám vyhladnout,pak otevřu naliju do vyšší nádoby,přidám 1/2L rumu umixuju,přidám smetanu a opět chvili mixuju a je hotovo:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bejlís domácí baileys domácí baileys recept bejlís recept baileys recept recept na domaci bejlis domaci beylis recept na domácí baileys baileys ze salka beylis beylis recept recept na baileys baileys domácí bayles bejlís domácí domácí bailes domácí výroba baileys domácí baylis recept na bejlís likér ze salka

Suroviny: rum, mléko, pudink vanilkový, salko

TopRecepty.cz

Domácí likér Baileys

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwgG