Domácí likér BAILEYS

Levik Kuchařka: Levik

Nápoje 20 názorů

Suroviny

1/2 L RUMU
1/2 L MLÉKA
1 VANILKOVÝ PUDINK
2 KONZERVY SALKA (VAŘÍME 2 HOD.)
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si dáme vařit salko, mezitím si uvaříme v půl litru mléka pudink.

  2. Až nám vše vychladne, dáme do mísy salko, pudink a šleháme. Po chvíli začneme po pomaličku přilévat 1/2 l rumu. Baileys podáváme chlazený.

Poznámka

Tento recept jsem našla v nějakém časopisu před třemi lety.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 708 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí likér BAILEYS

  • Tereza Tereza(neregistrovaná)

    eva: Můžete použít jakýkoliv máte ráda, já osobně mám vyzkoušenou vanilku, čokoládu, banán i jahodu a vše je dobré. :)

    Odpovědět

  • eva eva(neregistrovaná)

    nemuzu sehnat mandlový puding ;-(

    Odpovědět

  • Aluse Aluse

    A může se použít už karamelové Salko ? Pak by odpadlo to dlouhé vaření.

    Odpovědět

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik toho asi tak bude? :) 1L? nebo více méně, děkuji

    Odpovědět

  • lida lida(neregistrovaná)

    phoebe: Plechovky se salkem dáte do hrnce a zalejete vodou. Vaříte 2 hodiny. Konzervy musí být pořád pod vodou, jinak obsah nezhnědne.

    Odpovědět

  • phoebe phoebe(neregistrovaný)

    Prosim, ta salka se vari v plechovce, nebo v hrnci? Nestane se z nich karamel? Dekuji za odpoved

    Odpovědět

  • HankaTU HankaTU(neregistrovaný)

    savlinka: Děkuji.Hned zítra to zkusím.Myslím,že tohle je nejrychlejší.:-8

    Odpovědět

  • Mája Mája(neregistrovaná)

    Já dávám mandlový puding. Lepší jak originál :-p

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Když místo pudinku přidáte jedny ledové kaštany, bude to taky vynikající, děláme ho tak doma: 2 převařená Salka, 0,5 l rumu, jedna šlehačka a jedna tyčinka ledových kaštanů - rozpuštěná.
    :-)

    Odpovědět

  • Leniskaaa.Z Leniskaaa.Z

    Našla jsem stejný recept bez pudingu. Je lepší ho tam dát, nebo ne? Jen mě zajímá v jaké verzi bude lahodnější :)

    Odpovědět

  • Jana Vohnoutová Jana Vohnoutová(neregistrovaný)

    Znám také výborny:2 kond. mléka neslazené
    3 kond. mléka slazená
    4 orig. Cappucina svařit v l dcl vody
    l l rumu
    Tak na zdraví!

    Odpovědět

  • AtDee AtDee

    Já dávám mandlový pudink, taky vynikající:-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    levik jednu krabičku;-)

    Odpovědět

  • Levik Levik(autorka receptu)

    Kolik smetany?

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    hmmm já ho dělám jinak a je výborný

    2 salka uvařím v uzavřené plechovce 1 1/2h.,nechám vyhladnout,pak otevřu naliju do vyšší nádoby,přidám 1/2L rumu umixuju,přidám smetanu a opět chvili mixuju a je hotovo:-))

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: domácí bejlís domácí baileys domácí baileys recept bejlís recept baileys recept domaci beylis recept na domaci bejlis recept na domácí baileys baileys ze salka beylis beylis recept recept na baileys baileys domácí bayles bejlís domácí domácí bailes domácí baylis recept na bejlís likér ze salka domácí výroba baileys

Zapomněl/a jsem heslo