Bramborovo-žampionová krémová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 127 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 69,79 g |
Vláknina | 22,15 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 63,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 49 minutami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Právě bylo uvařeno:
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 33 minutami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 51 minutami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 2 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 3 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 3 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Další recepty
Suroviny: žampióny, brambory, cibule, česnek, květ muškátový, máslo, sůl, pepř bílý, smetana ke šlehání, bylinky, krutony
Bramborovo-žampionová krémová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NPK
0 názorů