Brambory se šafránem a hořčicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 135 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 27,72 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 134,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Špalíček receptů - Brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2020 17:23
28. 10. 2020 08:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 17 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 20 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 48 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 54 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, česnek, šafránové blizny, voda, ocet vinný bílý, olej, hořčice, víno bílé, pepř, sůl, šalvěj
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
2 názory