Blesková krůtí játra
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 745 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,50 g |
Tuky | 54,06 g |
Vláknina | 11,32 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Květákový steak
Přidáno před 21 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 23 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno 13. 6. 2024 11:21
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno 13. 6. 2024 11:00
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno 13. 6. 2024 10:11
Právě bylo uvařeno:
Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone
Hovez81 uvařila před 24 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Monica19 uvařila před 46 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Sirenis uvařila před 1 hodinou
Zdravý makový koláč
pavca71 uvařila před 1 hodinou
Pudinková buchta II
jirka__oficialni uvařil před 1 hodinou
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Mistrova uvařila před 2 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
schierl uvařila před 4 hodinami
Mrkvová polévka
faluska uvařil před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
tara23 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: játra, cibule, česnek, mouka hladká, paprika sušená sladká, hořčice, pepř zelený, olej, smetana na vaření, vývar, hrášek mražený, sůl, pepř
Blesková krůtí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONqE
0 názorů