Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
-
Kysané zelí je jednou z našich nejzdravějších a v sezóně zároveň nejlevnějších a nejdostupnějších potravin. Je velmi bohaté na betakaroten, vitamin C, B, E, K a na minerální látky a stopové prvky. Obsahuje bakterie mléčného kvašení a řadu fytochemikálií, které napomáhají správnému trávení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2022 23:39
Mohu se zeptat, proč je tady tento recept už po několikáté? Pro obnovení ? a pořád dokola? Už jsou tady dotazy z minulých dní..
15. 1. 2022 10:57
casino: děkuji za informaci, myslela jsem si, že je to nějaká místní specialitka a že třeba do něj dávají něco navíc hezký den
13. 1. 2022 13:04
Není nad domácí kvašené zelí Každý rok nám ho nakrouhají na počkání, dáme do kameninového sudu a je vystaráno až do léta
12. 1. 2022 17:24
"Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím"
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
12. 1. 2022 16:15
Segedín milujeme čím je Talašovo zelí jiné ?, kýta je na to moc suchá lepší je ta plec segedín chce trochu mastného a trochu syrového zelí přidávám nakonec, Recept i foto pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 8 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 10 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 16 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 4 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 5 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 5 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 7 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 8 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 8 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 9 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, mouka hladká, zelí bílé kysané, paprika sušená sladká, bobkový list, kmín mletý, vývar hovězí, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
5 názorů