Fazolová polévka s uzeným na kyselo
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 335 kJ / 1 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,22 g |
Tuky | 123,45 g |
Vláknina | 36,18 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 109,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s chlebem, langošem, houskou !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2022 17:42
5. 2. 2022 15:49
Těsto na bálešky vyválím v tlouštˇce cca 1,5cm a vykrajuji kolečka o prům. 7 cm, je to výhodné, protože jich dělám hodně. Když se jich dělá málo, je lepší malým válečkem rozválet kuličku a tu placičku případně okrojit, aby byly stejné. Konečná placka má mít po upečení sílu max. 4 cm
4. 2. 2022 23:23
4. 2. 2022 15:22
4. 2. 2022 15:03
4. 2. 2022 10:33
4. 2. 2022 09:25
Co jsou to ty bálešky?
3. 2. 2022 22:18
3. 2. 2022 21:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 56 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 59 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: fazole, žebra, pepř, koření nové koření, cibulka, česnek, bobkový list, mouka hladká, jíška, smetana na vaření, ocet, cukr krystal, vývar masový
Fazolová polévka s uzeným na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prvV
9 názorů