Vanilkovo-čokoládový dort
Suroviny pro 16 porcí
16 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 31 635 kJ / 7 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,98 g |
Tuky | 465,96 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 2,35 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 704,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 29 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak připravit vanilkový extrakt? Máme pro vás jednoduchý recept na jeho výrobu
Další recepty
Suroviny: čokoláda bílá, smetana ke šlehání, med, esence vanilková, smetana ke šlehání, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, čokoláda hořká, olej rostlinný, čokoláda hořká, smetana ke šlehání
Vanilkovo-čokoládový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgqx
0 názorů