Ovocné kůže
Ovocné kůže jsou zdravá dobrota, kterou si může doma připravit každý z nás. Základem je zralé ovoce. Ovoce ve formě těchto ovocných placek (kůží, pergamenů – každý jim říká jinak) si zachovává většinu svých živin i vitamínů.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2023 18:41
cathleen: ovocie v podstate kupujem, mam iba krik josty, trochu ribezli, aroniu, figovnik a hurmikaki. Na slivke su asi tri plody. Marhula zrejme umrela, nezarodila.
24. 7. 2023 15:03
magdalenka: je to skvělé, opravdu A dá se to udělat třeba z jablek, ani ty nemáš?
24. 7. 2023 11:50
cathleen: lutujem, ze nemam vela ovocia. Velmi sa mi to paci a musi to byt skvele.
24. 7. 2023 10:24
veronika_straka (moderátorka), Marie Svarcová: děkujeme za pochvalu, děvčata! Moc ráda ji vyřídím neteři, která se mnou kůže u nás dělala
24. 7. 2023 10:20
bofinka: děkuji Ano, datle (nebo rozinky apod.) rozmixovat s ovocem, dopíšu to trochu lépe
24. 7. 2023 10:19
maris: děkuji, Maruško, zkus, jistě se to povede! Tam je důležité i to pomaštění plata sušičky, před rozetřením pyré. Poprvé jsme to neudělaly, a pak nešla ovocná kůže odloupnout v plátu, ale trhala se
24. 7. 2023 09:35
Ivo - krásné. Já jsem to zkoušela před lety, kdy jsem si pořídila sušičku a moc se to nepovedlo. Když vidím ty Tvé krásné ruličky, tak tomu asi ještě dám šanci
24. 7. 2023 07:36
nádherné provedení
23. 7. 2023 22:00
Teda, Ivi, já se snad do těch kůží i vrhnu malýmu je kupuju, ale s tímhle postupem seberu odvahu a půjdu na to!
23. 7. 2023 19:42
Krasna barva a rulicky jako od kadernice
Predpokladam, kdyz pouziji na doslazeni treba datle, je mixuji spolecne s ovocem . . . .
Predpokladam, kdyz pouziji na doslazeni treba datle, je mixuji spolecne s ovocem . . . .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: jablko
Ovocné kůže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8ZoG
10 názorů