Hovězí srdce na špeku
Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení použijeme sójovou a worcestrovou omáčku, zahustíme a vynikající jídlo je hotové.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 84,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 18:56
27. 9. 2023 12:05
27. 9. 2023 09:14
27. 9. 2023 06:42
26. 9. 2023 22:03
26. 9. 2023 21:55
26. 9. 2023 20:58
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 25 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 28 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 56 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: srdce hovězí, sůl, pepř mletý, špek, cibule, omáčka sojová, omáčka worcesterová, vývar masový, mouka hladká, máslo
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
7 názorů