Mix masa na houbách s pórkem
Hovězí a vepřové plátky orestované na sádle uvaříme v jednoduché omáčce z lesních hub a vývaru. Na závěr přidáme nakrájený pórek. Jako přílohu použijeme knedlík, těstoviny, rýži nebo pečivo.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,15 g |
Tuky | 41,60 g |
Vláknina | 1,85 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 minutou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 11 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 14 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 39 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, houby, pórek, sádlo, mouka hladká, kmín celý, sůl, pepř mletý, vývar masový
Mix masa na houbách s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r9JD
0 názorů